Kupnja karata

Kupnja karata na web stranici Autobusnog kolodvora

Svoju putnu kartu za linije koje polaze s Autobusnog kolodvora možete kupiti na našoj web stranici klikom na link "Prodaja karata". Sustav prikazuje opciju kupnje putem interneta samo za vozne redove autobusa čije vrijeme polaska nije manje od 24 sata prije kupnje, odnosno opcija „Kupi“ ne pojavljuje se za ranije polaske.

Putem opcije "Kupi" nije moguće samo rezervirati svoje mjesto u autobusu, već se na kraju procesa karta mora platiti, odnosno moraju se unijeti podaci o kupcu te o kreditnoj kartici. Plaćanje putem Interneta vrši se Mastercard, Visa i Maestro debitnom karticom.

Svaki korisnik može kupiti istodobno do 4 karte (za odrasle ili djecu) te rezervirati slobodna sjedala. Za svako mjesto potrebno je u padajućem izborniku odabrati i vrstu karte.

Nakon uspješno obavljene kupnje, na upisanu adresu elektroničke pošte stiže potvrda o plaćanju te kupon - bar cod. Putna karta preuzima se na blagajnama Autobusnog kolodvora od 06 do 21 sata, najkasnije 30 minuta prije polaska autobusa uz predočenje kupona s bar codom.

Sve informacije i pomoć pri kupnji karte putem Interneta mogu se dobiti pozivom na broj telefona 060/ 305 070 i/ili slanjem upita na kolodvor@libertasdubrovnik.com, u vremenu od 08 od 15 sata.